FCM – FC Caransebeş poate declanşa furtuna în Valea Domanului

Gugulanii vin astăzi la Reşiţa după alte trei puncte care să-i menţină pe podiumul Ligii a III-a de fotbal. Rosso-nerii sunt în criză şi un nou eşec ar putea avea consecinţe grave.

FCM 2012 Reşiţa şi FC Caransebeş se întâlnesc de la ora 15 pe Stadionul „Mircea Chivu”, într-un derbi al judeţului, în care gugulanii par să fie favoriţi. Asta prin prisma jocurilor bune din ultimele etape, în timp ce prestaţiile reşiţenilor au fost dezamăgitoare. Gugulanii trec printr-o perioadă foarte bună, au legat trei victorii consecutive şi ameninţă poziţia liderului. În schimb, elevii lui Gică Barbu au pierdut ultimele două jocuri şi atmosfera nu e deloc grozavă în Valea Domanului.

„Poziția din clasament nu afectează cu nimic jocul pentru că se nasc niște orgolii strict sportive care combat linia de clasament. Meciul este deschis oricărui rezultat. Ambele echipe sunt constituite pe același principiu, jucători maturi, combinați cu jucători tineri, dornici de afirmare. În aceste condiții, sperăm să creem un spectacol fotbalistic deosebit de frumos”, a precizat directorul thenic al echipei FC Caransebeș, Lucian Manole. „E clar că suntem cu toţii supăraţi. Nu sunt prea multe de spus înainte de acest meci. Trebuie, suntem obligaţi să câştigăm. Nici nu vreau să mă gândesc la alt rezultat”, a declarat Cristi Bobar, şeful din Valea Domanului.

Gugulanii  ocupă locul secund în clasament, cu 14 puncte, în timp ce FCM Reșița se situează pe locul 10, cu doar cinci puncte.

Muncitorul, în Bănie

A doua reprezentantă a Reșiței în Liga a III-a joacă pe terenul echipei Apă Craiova. Oltenii au obținut un singur punct în acest sezon, motiv pentru care Muncitorul ţinteşte trei puncte în Bănie. Sperăm să ne întoarcem cu puncte de la Craiova și sperăm ca până la urmă o reprezentantă a județului nostru să facă pasul spre Liga a II-a pentru că anul acesta chiar se poate. Noi, din păcate, suntem campionii egalurilor”, a precizat directorul tehnic al echipei Muncitorul Reșița, Viorel Lolea.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Un meci in care orgoliul unor jucatori resiteni si … neresiteni va fi rascolit de neputinta de a castiga macar un meci in Valea Domanului in acest campionat dupa VIII (OPT) etape!! Vor castiga resitenii la un gol diferenta pentru ca “frate ca frate, dar branza-i pe bani“!! Caransebesul isi va roade unghiile pentru acel meci pierdut acasa cu Fagetul.

  2. LuxPhotoFuchs says:

    S-a confirmat ceeace am pronosticat cu trei ore inainte de joc. Prima victorie a resitenilor si a neresitenilor pe teren propriu, doar diferenta n-am ghicit-o fiind de 2 goluri, 3-1 in final, dupa ce orgoliul lor a fost ranit de un gol de la 35 de metri incasat in ultimele secunde ale primei reprize. Pauza a fost insa un sfetnic buuuuun….

  3. RESITA-ROS-NEAGRA says:

    =)))))))