Studentele, la lecţia predată de Bora şi Huţupan

Universitatea Reşiţa a pierdut fără drept de apel meciul de pe teren propriu cu Naţional Râmnicu Vâlcea, scor 18-32 (7-17), care a contat pentru etapa a opta din Divizia A de handbal feminin.

Seria bună a echipei lui Cristi Busuioc a fost întreruptă astăzi de speranţele handbalului feminin românesc, pe care Victorina Bora şi Luminiţa Huţupan le pregătesc pentru prima reprezentativă a României. Universitatea nu a putut ţine ritmul cu Naţional Râmnicu Vâlcea şi a înregistrat o înfrângere severă, dar aşteptată ţinând cont de diferenţa de valoare dintre cele două loturi, lucru recunoscut şi de antrenorul reşiţencelor. “Am avut un meci foarte greu. A fost o victorie meritată a lotului olimpic de excelenţă. Acolo sunt vârfuri de generaţie adunate din toată ţara, sunt fetele care au participat la Campionatul Mondial şi au ocupat locul patru. S-a văzut în primul rând diferenţa individuală. S-a văzut că mai avem mult de muncit şi că avem foarte multe de învăţat. Am greşit mult pe faza de apărare. Am întâlnit o echipă bine organizată şi pregătită. E o înfrângere din care avem doar de învăţat”, a declarat Busuioc.

Pentru Universitatea urmează un nou joc foarte dificil. Duminică, studentele întâlnesc în deplasare echipa a doua a lui HCM Baia Mare. “Urmează un meci cu lotul lărgit al lui HC Baia Mare, echipă de prima ligă. Vrem să facem un meci bun, pentru că din aceste meciuri tari avem numai de învăţat”, a mai spus antrenorul Universităţii.