FC Slatina Olt a ruinat imaginea de lider a Reșiței în Liga a II-a. Stepanescu așteaptă explicații și victorie!

Înfrângerea de 4-0 suferită de Metalul în deplasare generează reacții pe plan local, mai ales că Primăria și Consiliul Local sunt principalul finanțator al echipei.

Mihai Stepanescu spune că nu doar finanțatorii așteaptă clarificarea motivelor care au dus la o înfrângere atât de usturătoare a echipei reșițene în deplasare, ci și suporterii reșițeni.

„Despre rezultatul jocului echipei noastre nu pot să vă spun decât că sunt trist. Noi suportăm înfrângerile, le acceptăm, mergem mai departe, dar probabil o organizare defectuoasă a dus la acest rezultat. Am încredere în băieți, în conducerea tehnică. Se vor mobiliza în meciurile următoare pentru că nu poți vorbi despre victorii la nesfârșit. (…) Cu siguranță, voi primi mai multe informații, pentru că am transmis conducerii echipei că ne interesează niște explicații, pe care le așteaptă, de altfel, și reșițenii, a spus edilul-șef Mihai Stepanescu. Acesta a subliniat faptul că atât Primăria, cât și Consiliul Local s-au ținut în permanență de promisiunile făcute.

În ce privește meciul care urmează să aibă loc mâine, acasă, cu Unirea Tărlungeni, Stepanescu pleacă de la ideea unui egal sau a unei victorii. În niciun caz nu ia în calcul o potențială înfrângere.

„Așteptăm de la 1 punct la 3 puncte. E greu de crezut că vom pierde la noi acasă. Depinde de mobilizarea jucătorilor, depinde de ce mai au nevoie. Eu știu un singur lucru: că Primăria și Consiliul Local s-au ținut de cuvânt. Explicațiile trebuie să vină din partea cealaltă!, a concluzionat Stepanescu, conștient de faptul că meciul va fi dificil, prin prisma jucătorilor echipei adverse, cei mai mulți dintre aceștia având experiență în prima ligă, cu FC Brașov.

Comments

  1. ghici says:

    da-i banii la mercenari, bai Stepanescule, de 3 luni nu le-ai dat nimic.

  2. LuxPhotoFuchs says:

    Onuţa, Anderlecht este echipa care aşteaptă comentariile tale!

  3. Suporter says:

    bai nebunilor, lasati echipa in pace, ati asteptat mult pana sa vina infringerea asta firati ai dreaqu sa fiti ca sa va luati de Oprita si baieti. Chiar nu aveti pic de rusine? bai nebunilor si tu domn primar…lasa cerutul explicatilor, si baietii sunt oameni si ei au voie sa greseasca. astia care va mai luati de primar, taceti dracu odata si lasatil in pace, ziceti sarumana ca nea adus la resita fotbal de liga doua. cum dracu sa va multumeasca omul mai mult? voua oricum nu va convine nimic. cand frecam menta prin liga trei era mai bine? terminati dracu odata si lasatil in pace, stie el cum le inoada sa fie bine. mihaita tati baga in ele ca pina acuma ca le strunesti bine. mortaciunea de fluxfoto asta cind dracu teai sculat de pe masa mai nene ca stiam ca esti cu rotilen sus. stim destul de bine ca tu esti unul din aia care contesta si pe mihaita si pe rufa si pe toti. veziti nene de pensia ta acolo ca ne-ai otravit destul prin ucemereu cu pupincurismele tale inainte de revolutie. nu team uitat nea gogoasa cum lingeai cururi comuniste siacuma dai lectii de moralitate si corectitudine. mihaita si cu rufica neau adus si iacata avem echipa in liga doua. tu veziti de treaba si nu mai comenta tu pe la toti. atata il tuci in cur pe cristi chivu asta. jos palaria ca fotbalist, dar sti tu mai stafiditule ca memorialul lui tacsu a venit mariana cu mana pe cur si a dat niste premii si niste cupe facute de leo doana? bai stafida, cristi nu mai stie undei ingropat tatal lui, nea mircea fiei tarina usoara si tu il aperi atata ca tio dat un tricou. si tu bai stanciule lasa parangheliile si mistocareala la adresa jucatorilor sia antrenorilor ca uite cum ai ramas singur cu blonda si cu cavadia. maine poimaine pui lacatu pe cascarabeta si iti cauti de lucru pe la vela pe la caransebes. lu ala ii faci tu stegulete si benere. tu in loc sa tii cu orasu tau te duci la vela si torni verzi si uscate din cei la noi acasa in valea domanului.