FC Caransebeş continuă sigur în Liga a IV-a!

Echipa gugulanilor care ocupă locul trei la mijlocul campionatului Ligii a III-a este ca şi desfiinţată după retragerea finanţatorului Marian Copil, dar fotbalul nu moare la Caransebeş.

Primăria municipiului Caransebeş nu poate susţine de una singură două echipe, una în campionatul judeţean şi alta în eşalonul trei. După retragerea finanţatorului Marian Copil, toţi fotbaliştii echipei de Liga a III-a au fost lăsaţi să semneze cu alte cluburi. În cazul în care s-ar găsi un alt finanţator, administraţia locală ar continua să susţină financiar echipa, însă şansele sunt minime. În schimb, în Liga a IV-a, FC Caransebeş îşi va continua parcursul cu sprijinul Primăriei oraşului.

“În acest retur vom continua sigur activitatea la FC Caransebeş la echipa de Liga a IV-a, unde sunt doar jucători din Caransebeş şi unde am susţinut şi până acum fotbalul de la bugetul local cu aproximativ 60.000 lei anual. În ipoteza că apare între timp un alt finanţator la echipa de Liga a III-a, unde costurile sunt mai mari, suntem dispuşi să susţinem şi acolo continuarea activităţii sportive ca şi până acum”, a declarat pentru Express de Banat, primarul Marcel Vela.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Fac pariu unu contra zece ca echipa FC Caransebes isi va continua evolutia in liga a III-a!