Fațada sediului Primăriei Băile Herculane – renovată!

Clădirea Primăriei Băile Herculane a îmbrăcat haine voi, după ce au fost finalizate lucrările de eficientizare energetică a imobilului, în baza unui proiect de peste 1,5 milioane de lei.

Sursa de finanțare a fost prin Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3, Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de Investiții 3.1. Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B, clădiri publice.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat în luna iulie, proiectul având o valoare totală de 1.585.634 de lei cu TVA. Lucrările au constat în termoizolatii, înlocuire uși și ferestre, instalatii sanitare, zugrăveli și montare centrală termică.

leader board 728 x 90 px

În altă ordine de idei, în aceste zile Guvernul României a alocat suma de 1,4 milioane lei Primăriei Băile Herculane, sumă destinată în principal cofinanțării proiectelor aflate în derulare și cheltuielilor curente.