Fațada sediului Primăriei Băile Herculane – renovată!

Clădirea Primăriei Băile Herculane a îmbrăcat haine voi, după ce au fost finalizate lucrările de eficientizare energetică a imobilului, în baza unui proiect de peste 1,5 milioane de lei.

Sursa de finanțare a fost prin Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3, Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de Investiții 3.1. Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B, clădiri publice.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat în luna iulie, proiectul având o valoare totală de 1.585.634 de lei cu TVA. Lucrările au constat în termoizolatii, înlocuire uși și ferestre, instalatii sanitare, zugrăveli și montare centrală termică.

În altă ordine de idei, în aceste zile Guvernul României a alocat suma de 1,4 milioane lei Primăriei Băile Herculane, sumă destinată în principal cofinanțării proiectelor aflate în derulare și cheltuielilor curente.