Reșița este pregătită să înfrunte nămeții!

explo 1000x200

Când sezonul rece bate la ușă, pregătirile pentru întâmpinarea zăpezii sunt în toi. Peste 50 de tone de sare și nisip așteaptă să fie topească gheața și zăpada de pe șoselele Reșiței.

Primăria Municipiului Reșița, prin Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, a pregătit utilajele și soluțiile necesare pentru iarna aceasta. Astfel, în așteptarea primei zăpezi stau cinci mașini cu lamă, cinci tractoare cu plug și două basculante care vor circula pe drumurile din oraș o dată ce zăpada va acoperi carosabilul.

Celor 12 utilaje care vor contribui la deszăpezirea șoselelor, se alătură 50 de tone de sare și 500 metri cubi de nisip care vor ajunge circa două luni de zile cu zăpadă, urmând ca apoi, dacă vremea o va solicita, stocul să fie reumplut pentru a asigura cantitatea de amestec necesară topirii zăpezii.

Mihai Stepanescu, primarul orașului, promite că vom trece cu brio peste această iarnă, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți. „Noi suntem pregătiți pentru iarnă. Pe lângă utilajele de deszăpezire, avem și un comandament foarte bine instruit, cu ajutorul căruia putem interveni prompt și eficace așa cum am făcut-o și până acum”, explică Mihai Stepanescu, primarul municipiului Reșița.

Comments

  1. dan-aliosa ulici says:

    de pe 1 noiembrie suntem pregatiti sa infruntam iarna…SE STIE…
    cati bani s-au incasat deja sa ne spuna Mihai Stepanescu…:))…sau lasa…nu ne mai spune domn’ primar ca ne aburesti oricum…