Fără rude, bărbatul mort în accidentul de la Constantin Daicoviciu este înmormântat de comunitate

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Primăria comunei Constantin Daicoviciu face un gest umanitar și îl înmormântează pe bărbatul decedat pe raza comunei, în urma unui accident de circulație, zilele trecute.

Potrivit primarului Daniel Boambeș, după terminarea anchetei agenților de la Poliția Rutieră, a început o anchetă a Primăriei pentru a găsi rudele victimei, întrucât nu avea domiciliul în Constantin Daicoviciu.

Noi, creștinește, dar și legal am îndeplinit sarcina de a-i căuta rudele, însă bărbatul de 49 de ani se pare că nu mai avea pe nimeni. El era din București, nu se știe cum a ajuns în părțile noastre și, mai mult, să umble noaptea în jur de ora 1 pe raza comunei. Se pare că a mai fost internat la Spitalul de Psihiatrie de la Gătaia. Oricum omenește ne-am ocupat de înmormântare, care a avut loc astăzi”, ne-a declarat primarul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș.

Reamintim că în data de 26 mai, bărbatul, care de astăzi își doarme somnul de veci în cimitirul comunei Constantin Daicoviciu, a fost victima unui accident de circulație.

CITEȘTE ȘI:

promovare banner maxagro

Omorât pe marginea drumului neiluminat

 

publicitate tmc 640