Omorât pe marginea drumului neiluminat

Momentul ales de un bărbat din localitatea Constantin Daicoviciu, de a circula pe marginea drumului la miezul nopții și fără a purta o vestă reflectorizanță, i-a fost fatal. Omul nu a fost văzut de un șofer care circula cu o autoutilitară pe același sens de mers și l-a accidentat mortal.

Noaptea trecută, 26 mai, în jurul orei 00.45 pe DN 6, la km 469, în afara localității Constantin Daicoviciu s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui pieton.

Din primele cercetări, s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 45 de ani din Timișoara, conducea o autoutilitară din direcția Caransebeș către Lugoj, la intrarea în localitatea Constantin Daicoviciu, surprinde și accidentează, cu partea dreaptă față a autoutilitarei, un pieton de 49 de ani, care circula pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers fără a purta îmbrăcăminte prevăzută cu elemente reflectorizante. Pietonul în vârstă de 49 de ani a decedat pe loc.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii de la serviciul rutier au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și se continuă cercetările.