FĂRĂ PRECEDENT. Poliția a refăcut firul dispariției suspecte din spital! (UPDATE)

Oamenii legii derulează o amplă anchetă pentru a-l găsi pe pacientul de 75 de ani, dispărut în data de 9 decembrie de la staționarul din cartierul Govândari.

Potrivit informațiilor adunate până acum, bătrânul a fost adus la Reșița pe data de 8 decembrie, la ora 23.00. A fost supus consultației la UPU și, cel mai probabil, suferea de o boală psihică. De acolo, a fost internat la secția de neurologie. Toate bune și frumoase până a doua zi, pe data de 9 decembrie, atunci când la ora 15.30, de la secția de neurologie a fost transferat în Govândari pentru o investigație la computerul tomograf. La ora 17.01, pe numărul unic de urgență 112 a fost semnalată dispariția bătrânului, iar de atunci toată lumea este în alertă.

Cazul este fără precedent la Reșița, iar atât polițiștii, cât și medicii își fac griji de faptul că pacientului i s-ar fi putut întâmpla ceva, mai ales că era suferind de Alzheimer.

„Bătrânul nu a fost găsit până la această oră, cercetările continuă”, a declarat agent-șef adjunct Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE – În această după-amiază bătrânul a fost găsit în șoc hipotermic la un sălaș din apropierea cimitirului din cartierul Govândari.