Fără oferte! Primăria Lugoj a rămas cu o parte din terenurile scoase la vânzare

zona industriala

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că a încheiat procedurile de scoatere la vânzare a unui lot de 13 parcele de  teren, de dimensiuni diferite, la ieșirea din oraș spre Timișoara, pe amplasamentul fostului Centru Agricol de Încercare și Omologare a Soiurilor, vis-a-vis de fostul Liceu Agricol. Parcelele oferite celor interesați, reprezintă cam jumătate din suprafața totală de circa 20 de hectare aflată la dispoziția municipalității de pe Timiș.

“Săptămâna trecută s-a încheiat perioada de depunere a ofertelor în cadrul licitației pentru 13 loturi de teren în zona centrului logistic de lângă fostul Liceu Agricol. Au fost depuse 11 oferte pentru o parte din loturile oferite. Deschiderea ofertelor a fost efectuată miercuri, 14 septembrie. Loturile rămase neatribuite vor fi disponibile pentru următoarea licitație”, a precizat Bogdan Blidariu, primarul (interimar) al Lugojului.

Parcelele scoase la vânzare au suprafețe cuprinse între 3.200 m.p și 28.000 m.p. Ofertanții au avut obligația de a achita o taxa de 5% din valoarea evaluată a terenului/terenurilor. Terenurile adjudecate pot fi achiziționate cu plată integral sau în 36 de rate egale.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

La rândul ei, administrația locală s-a obligat să introducă rețele de utilități publice (apă, canalizare și asfaltare drumuri), promisiunea de executare a lucrărilor fiind pentru 2023.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/