Fără niciun dubiu! Adrian Torma candidează pentru încă un mandat la Primăria Moldova Nouă

Plimbat în fața instanțelor de judecată din cauza unor erori materiale identificate în cadrul dosarului de candidatură, edilul în exercițiu al orașului de la malul Dunării, Adrian Torma, poate respira ușurat. În mod oficial, acesta a fost repus în cursa electorală programată să aibă loc în data de 27 septembrie.

„Pot spune că în acest moment am intrat în competiția electorală. Sunt împăcat și liniștit că în cei patru ani de mandat am luptat cu inima pentru comunitatea noastră. Vin în fața dumneavoastră cu speranța că Moldova Nouă înțelege că doar prin continuitate putem transforma orașul într-o comunitate prosperă”, le-a transmis edilul-șef locuitorilor din Moldova Nouă.

Referitor la situația tumultoasă în care a fost actorul principal, șeful administrației publice locale din orașul aparținător Clisurii Dunării a mai ținut să puncteze:

„Încep campania cu un mesaj de speranță, acela că, întotdeauna, gândirea pozitivă învinge și vă anunț, oficial, că «tentativa de asasinat politic» a marelui partid istoric a eșuat lamentabil, dar, în același timp, arată fața nevazută a acestor indivizi care au încercat eliminarea mea politică prin acțiuni de forță, cu amenințări la adresa oamenilor de bine din comunitate și acțiuni de șantaj emoțional cum doar în filme poți întâlni”.

(E).