Fără Marcel în frunte, PNL ar fi ca ruga fără torogoată!

Bă, Gogule, de vreun an stau și mă întreb cine e șăfu’ (cum zicea săracul Ionesie Ghiorghioni când vorbea de Frunzăverde) la PNL-ul ăsta al nostru. Știu că în hârtii e trecut Marcel, Marcel Vela, care a făcut istorie cu jaca lui TOP GUN, dar în ultimul timp văd că o cam dispărut de pe radar. Că are preocupări diverse, altele decât cele legate strict de politică. E schimbat rău de tot omul ăsta, nu știu ce-i cu el. Înainte vreme mai ținea o conferință de presă, își mai trimitea căprarii (ăia cu grade mai puține decât el), să se întâlnească cu ziariștii, dar acum nici vorbă de așa ceva. Gurile rele spun că ar fi făcut ceva operații, dar pe Facebook arată OK. La față, la trup (ca ăla din poveste, tras ca prin inel). Bine, nu chiar ca un flăcău de 25 de ani, dar nici nu-i dai anii pe care îi are.

Când nu postează fotografii cu cai, căței, pisici (scuze, pisici nu) gâze și flori de câmp, scoate din albumul personal poze de când era tânăr fecior (repet, nici acum nu arată rău cu ochelarii ăia de soare) ori maxime despre prietenie, bunătate, o lume mai bună, dreptate, altruism și bunăvoire. Nu știu de unde le scoate, da le vinde bine pe Facebook, sute de like-uri și share-uri (unii ar zice mii, dar nici chiar așa) și de comentarii. Deci la capitolul „Diverse” stă bine. Mai rău stă pe partea politică. Vorba olteanului, s-o cam lăsat pe tânjală.

Nu știu dacă s-o lăsat sau nu pe tânjală ori doar și-o luat o pauză de odihnă. Mai degrabă e chestia cu pauza că i-o fi și lui de când stă acolo la butoane. Neurnit de ani și ani. Dar între noi fie vorba, fără Marcel în frunte, PNL ar fi ca ruga de la Armeniș fără „brâu” și „de doi.” N-ai cum, bă, să începi ruga fără așa ceva. Așa și cu PNL-ul din Banatul de Munte. Când Marcel se va retrage din politică, se va alege praful de PNL. Ascultați la mine ce vă spun. Singurul care ar putea să-i ia locul ar fi Nelu Popa. E al dracului, nu ar crâcni unul în fața lui, mai ales ăia de la Caransebeș, e umblat prin lume, vorbește cel puțin trei limbi străine. E șmecher, abil, îți ia piuitul cu expresii din engleză, are pile la televiziunile centrale. Numai că Tăiețelu e prins cu tramvaiul, cu mallul, aqua park, cu săriturile alea cu coarda de pe funicular, cu domeniul schiabil de pe Semenic. N-are el timp de prostii de astea. Înțelegi, Gogule?

Cum? Romeo Dunca să-i ia locul lu’ Marcel? Ce draq, bă Gogule, Doamne, iartă-mă că vorbesc așa în vinerea de dinaintea Nașterii Mântuitorului. Bă, dacă prin absurd se întâmplă una ca asta, într-o lună, hai, o lună și jumătate, nu va mai exista PNL în Caraș-Severin. Dacă asta vreți, pune-ți-l șef și vă spălați cu el pe cap.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/