Fără gunoaie în zonele verzi din Reșița!

Autoritățile locale din Reșița se mobilizează pentru a schimba radical aspectul zonelor verzi din parcurile municipiului. Chiar dacă administrația locală a asigurat tomberoane la fiecare pas pe străzile și în parcurile din oraș, foarte multe gunoaie sunt încă aruncate haotic.

Pentru că lipsa de respect a multor cetățeni care aruncă gunoie pe jos strică mult aspectul zonelor verzi din oraș, primăria pune la cale o nouă acțiune de salubrizare care să curețe parcurile reșițene.

Acțiunea va fi organizată joi, de către Primăria Municipiului Reșița în colaborare cu Liga Județeană a Pensionarilor din Caraș-Severin, când se vor curăța zonele verzi din Parcul Copiilor de pe Bulevardul Muncii. Activitățile de salubrizare vor fi demarate începând cu ora 10:00. Acțiunea va fi susținută și de operatorul de salubritate SC Supercom SA cu punct de lucru în Reșița.

leader board 728 x 90 px

Autoritățile locale fac un apel la adresa cetățenilor care vor să dea o mână de ajutor pentru curățarea și înfrumusețarea zonelor verzi din parcuri, acțiuni care automat vor avea efecte benefice și asupra propriului lor confort.

Doritorii care vor să ia parte la activitățile de salubrizare se pot adresa telefonic atât la numărul Ligii Județene a Pensionarilor Caraș-Severin (0725/638406), cât și al Primăriei Municipiului Reșița (0255/210258).

Foto: moldovacrestina.md