Fără boicot și fără cvorum! Adrian Pau nu dă a doua șansă Guvernului Orban!

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Pro România Timiș nu vrea un Guvern Orban 2! Adrian Pau anunță că nu va boicota votul, dar că nu va asigura cvorumul. Liderul Pro România a declarat că Victor Ponta are o atitudine democratică în ceea ce privește partidul. Deputatul spune că fiecare coleg de partid este liber să acționeze după propria conștiință.

Deputatul a declarat că nu va boicota votul pentru Guvernul Orban 2, dar că nu va asigura cvorumul necesar. Adrian Pau asigură că în Pro România parlamentarii au libertatea de a lua decizii pe cont propriu, fără să urmeze vreo linie a partidului. Pau a dat ca exemplu votul de încredere acordat lui Florin Cîțu săptămâna trecută, chiar dacă ministrul nu a primit confirmarea de la ceilalți membri Pro România. Parlamentarul și-a explicat decizia prin faptul că deși nu este de acord cu politicile liberalului, modul în care PSD s-a raportat la economie a fost un eșec.

1000x100 (4)

„Nu o să asigur cvorumul luni la Parlament. O să îmi fac prezența, dar nu o să asigur cvorumul la ședința de plen. Avem, cel puțin până astăzi, una dintre cele mai democratice poziții în ceea ce privește Pro România și atitudinea lui Victor Ponta. Săptămâna trecută eu am fost unul dintre cei care i-a acordat votul în Comisia de buget, finanțe actualului ministru Florin Cîțu, deși ceilalți colegi ai mei nu au acordat votul celorlalți miniștri. Avem libertatea de a decide ce considerăm că este bine și eu am considerat că nu trebuie să mă aliez cu cei de la PSD pentru a-l pica pe ministrul Florin Cîțu, deși am și eu mai multe lucruri pe care i le pot reproșa. Dacă PSD ar fi guvernat și ar fi avut o politică financiară bună, probabil s-ar fi aflat și acum la guvernare. Nu este o poziție generală și fiecare parlamentar Pro România va avea posibilitatea să facă ceea ce dorește la următorul vot de luni.”, a declarat Adrian Pau.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/