Fără apă la robinete în tot Caransebeşul! De vină, Hidroconstrucţia?

O avarie apărută la magistrala de apă potabilă care alimentează municipiul Caransebeș, cauzată se pare de lucrările efectuate de Hidroconstrucţia, a lăsat caransebeșenii în această după-amiază fără apă potabilă la robinete.

Problema a apărut pe Calea Severinului, în urma lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și canalizare. Șeful Aquacaraș Caransebeș, Daniel Alexandru Isac, a anunțat în cadrul ședinței de Consiliu Local că magistrala, care se află la 4 metri adâncime, a fost afectată în timpul lucrărilor efectuate în zonă de societatea Hidroelectrica. În aceste condiții, locuitorii din zona Balta Sărată au rămas primii fără apă potabilă, iar pentru a remedia problema a fost nevoie de oprirea apei din uzina ce alimentează Caransebeșul. Sunt afectați toți consumatorii!, potrivit unui comunicat emis de SC Aquacaraș.

„Lucrarea va fi executată până la ora 24.00 de către personalul S.C. AQUACARAȘ S.A – Sucursala Caransebeș. Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei potabile utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraș SA la telefon 0255/215643”, se mai precizează în comunicat.