Reşiţeni, nu stați în case! O adevărată herghelie de cai putere vă așteaptă în Centrul Civic!

Primăria Reșița marchează debutul Zilelor Reșiței cu o expoziție de mare clasă: bolizii de curse veniți să participe la Etapa a IV-a din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop sunt expuși astăzi chiar în Centrul Civic al municipiului.

Reșițenii pot admira mașinile de curse, pot vorbi cu piloții și își pot face fotografii cu autoturismele care, de la ora 16, vor fi aliniate chiar în Piața 1 Decembrie 1918, în fața Palatului Administrativ și a clădirii Primăriei Municipiului.

Spectacolul continuă sâmbătă, când piloții se mută în curtea stadionului din Valea Domanului și pe traseu, între orele 8 și 18, reșițenii putându-i vedea pe piloții înscriși în cursă în timp ce recunosc traseul sau fac antrenamentele oficiale pentru etapa a patra. În deschiderea traseelor, printre piloți s-a anunțat și cunoscutul prezentator de televiziune Kabral Ibacka, cel care, deși nu va concura în etapă, așa cum va face Dani Oțil, va deschide traseul concurenților de la CNVC.

Duminică, tot între orele 8 și 18, vor avea loc cursele propriu-zise, după care, în fața Sălii Polivalente din oraș, celebrul Dani Oțil, înscris și ca pilot la această etapă, va prezenta festivitatea de premiere. După acest moment, pe scena din Centrul Civic va urca trupa The Weekend Bandits pentru un concert de excepție în onoarea câștigătorilor.

În toată această perioadă, la Reșița ajung și cei mai celebri 20 de vloggeri din România, care vor surprinde orașul în cele mai interesante instantanee. Aceștia vor fi transportați cu un microbuz special, modificat și ornamentat astfel încât să fie recunoscuți.