Faptele bune continuă! Rotary Cetate oferă săptămânal o masă caldă pentru oamenii străzii

rotary

„Trăim vremuri complicate și tocmai din acest motiv este nevoie să fim și mai aproape de semenii noștri aflați în dificultate”, sunt gândurile transmise de Rotary Cetate Timișoara. Organizația oferă hrană pentru persoanele fără adăpost în fiecare sâmbătă, de mai bine de un an.

Este vorba despre oamenii străzii care iau masa la așezământul de pe strada Constantin Brâncoveanu numărul 50.

„Este important să continuăm să ne aducem aportul acolo unde este nevoia cea mai mare. Să ne gândim că sunt oameni care nu-și permit pâinea cea de toate zilele. Nu putem fi insensibili la problemele semenilor noștri. E menirea și dorința noastră de a face fapte bune, fapte de suflet, fapte pentru oameni care au nevoie de ajutor”, a spus Eleodor Coptil, președintele Rotary Cetate Timișoara.

rotary 2

Proiectul a pornit de la preotul Cristian Feraru care slujește la Paraclisul Metropolitan Sfântul Ioan Teologul, un om cu har care i-a mobilizat în această misiune de a ajuta.

rotary 3

O masă caldă pentru cele 80 de suflete care ajung la azilul de noapte este un gest mic pentru o nevoie mare. Președintele Werner Wolff, care a condus clubul în anul rotarian 2020-2021, a lansat inițiativa, îmbrățișată acum de toată suflarea clubului.

rotary 4