Familia „Doda”, cu două vârfuri de 10 în Caraș-Severin! Cele două „maxime” au fost felicitate de primarul Borcean

Competiția neoficială dintre cele două mari licee de renume din Caransebeș continuă și în anul școlar care tocmai s-a deschis. Chiar primarul municipiului a recunoscut acest lucru la festivitatea de deschidere de la Colegiul Național „Traian Doda”.

Felix Borcean a ținut să menționeze reușitele elevilor la început de an școlar, spunând că s-a simțit puțin supărat pe faptul că a înțeles că performanțele celor de la Colegiul Național „C.D. Loga” au depășit anul trecut rezultatele Colegiului „Traian Doda”, de la cârma căruia a plecat pentru susținerea mandatului de primar.

Și eu mă consider parte a acestei familii, întotdeauna locul acesta îmi este cel mai drag, chiar dacă în acest moment îmbrac haina de primar și trebuie să fiu echidistant. Tot timpul Colegiul Național «Traian Doda» rămâne cel mai important pentru mine. Aveam un sentiment de supărare înainte de acest eveniment când la «C.D. Loga» am aflat de performanțele notabile ale elevilor, dar venind aici mi-am amintit că anul acesta au existat două maxime, două vârfuri ale județului, ambele provenind din Colegiul «Traian Doda» și inima mi-a mai venit la loc. Felicitări, Sorina Dumitru, pentru media excepțională de la Bacalaureat, felicitări, Anca Stanoev, pentru media excepțională de la admiterea în liceu, 10 curat! Anca, să nu cumva să scapi din mână sceptrul acesta al puterii Colegiului Național «Traian Doda», să-l duci mai departe și să-ți impulsionezi colegii să fie la fel de buni ca tine și tu să fii un exemplu permanent. Sunt elevi excepționali și vă doresc să aveți cât mai multe exemple de acest gen în anii ce urmează, să țineți stindardul sus, stindardul Colegiului Național «Traian Doda», școala noastră, familia noastră să fie întotdeauna în top”, a declarat Felix Borcean.

Edilul nu a uitat să-și felicite colegii profesori pentru implicare și pentru că au reușit să obțină aceste performanțe.