Falsul avocat din Reşiţa a încurcat-o!

Bun de gură şi tupeist din fire, un reşiţean de 28 de ani a făcut bani grămadă pe seama prostiei şi necazurilor oamenilor care au procese penale pe rolul instanţelor cărăşene. A avut nevoie doar de o robă de avocat!

 

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descins astăzi la două adrese din Reşiţa unde au efectuat percheziţii domiciliare pentru ridicarea unor documente şi probarea activităţii infracţionale a unei persoane care îşi atribuia calitatea de avocat la instanţele din Caraş-Severin.

leader board 728 x 90 px

„În urma activităţilor s-au ridicat documente, ştampile şi alte bunuri ce au legătură cu cauza. V.C.I., în vârstă de 28 ani, îşi atribuia calitatea de avocat fără drept cu scopul de a duce în eroare diverse persoane spunându-le că le poate rezolva, contra cost, problemele şi dosarele penale pe care le au în justiţie”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, reprezentantul Poliţiei din Caraş-Severin.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a fost deschis un dosar pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, exercitarea unei profesii fără drept, fals în înscrisuri şi uz de fals.