Facturi prea mari pentru servicii de mizerie! Dumitru Rujan, sătul de apa tulbure și de minciuni

Dumitru Rujan este unul dintre cei mai vocali consilieri județeni când vine vorba de activitatea Aquacaraș în municipiul Caransebeș. Sătul că abonații casnici și economici trebuie să tolereze serviciile proaste ale operatorului județean de apă și canal, acesta a cerut conducerii Aquacaraș să-i transmită o înștiințare cu măsurile ce se impun pentru îmbunătățirea calității apei potabile. Rujan spune acum că în loc de răspuns concret, a primit tot felul de hârtii justificative.

Nemulțumit, Dumitru Rujan a trimis o nouă adresă Consiliului de Administrație al SC Aquacaraș în care scrie: „Având în vedere că tarifele aplicate de Aquacaraș SA sunt cele mai mari din țară, deși sistemul de producere și transport al apei uzinale permite costuri minime de procesare, vă solicit să procedați la reducerea tarifelor în concordanță cu cheltuielile reale aferente acestei activități”.

Dumitru Rujan solicită conducerii operatorului județean de apă și canal informații legate de activitatea acestuia, în calitatea sa de membru al Consiliului Județean, dar și de locuitor al municipiului Caransebeș. Între acestea, cele referitoare la numărul total de abonați din Caransebeș, din perioada iunie-august 2019, defalcat pe persoane fizice și agenți economici, la cantitatea de apă cumpărată în aceeași perioadă pentru Municipiul Caransebeș, precum și costul total de achiziție pe fiecare lună în parte.

De asemenea, consilierul județean solicită informații despre cantitatea lunară de apă facturată în Caransebeș în iunie, iulie și august, defalcat pe abonați casnici și economici, dar și valoarea totală a facturilor emise în această perioadă.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Pe lângă aceste date economice, Dumitru Rujan este interesat să vadă numărul angajărilor făcute la Exploatarea din Caransebeș a Aquacaraș în lunile din vara lui 2019, precum și valoarea cheltuielilor lunare, defalcate pe cele două categorii de consumatori.

Având în vedere că la Aquacaraș SA nu există deocamdată Consiliu de Administrație, e puţin probabil ca Dumitru Rujan să primească degrabă răspunsul așteptat.

CITEȘTE ȘI: Aquacaraș, fără Consiliu de Administrație! Totul a plecat de la actualul subsecretar de stat, Dan Stan!

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/