Faci sau taci. A apărut TRAILERUL celui mai nou film produs în Caraș-Severin! [VIDEO]

explo 1000x200

Trailerul filmului produs anul trecut de Iura Luncașu în Caraș-Severin a fost făcut public astăzi, cu fix două luni înainte de premiera producției. Comedia polițistă „Faci sau taci” a fost filmată în cea mai mare parte la Văliug și Oravița, iar în distribuție se regăsesc, printre alții, Monica Bârlădeanu, Diana Dumitrescu, Horia Brenciu și Gică Craioveanu.

Filmul lui Iura Luncașu, de această dată, unul mult mai dinamic decât „Ghinionistul”, va avea lansarea în 22 martie, deși inițial se preconiza că va apărea pe marile ecrane abia în toamna lui 2019. „Faci sau taci” este o comedie polițistă cu răsturnări de situație la care iau parte vedete una și una. Regizorul declara, în urmă cu câteva zile, pentru Express de Banat că fără îndoială și această producție pe care și-a pus semnătura va avea avanpremiera în Caraș-Severin, cel mai probabil la Oravița și Reșița. Ulterior, la fel ca „Ghinionistul”, „Faci sau taci” va ajunge și pe platforma online Netflix.

CITEȘTE ȘI: Faci sau taci? Iura Luncașu promite că în toamna lui 2019 n-avem de ales [VIDEO]

Din distribuție fac parte Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Micutzu – Cosmin Nedelcu, Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbașa, Giulia Anghelescu, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Vişterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popovici și Horia Brenciu.

Trailerul oficial al comediei a fost lansat astăzi.