Fabrica Delphi de la Moldova Nouă se extinde

Piața muncii din Clisura Dunării cunoaște un trend ascendent, după ce oficialii de la Delphi au ajuns la concluzia că au nevoie de mai mulți angajați. Asta, în urma deciziei de extindere a halei, cu sprijinul administrației publice locale.

Fabrica Delphi de la Moldova Nouă se concentrează în prezent pe implementarea unor proiecte noi de producţie. „Recrutăm pentru diferite poziții, ajustând recrutările de personal la nevoile actuale de business. Totodată, prioritar pentru noi rămâne furnizarea de produse de înaltă calitate, livrarea la timp, precum și câștigarea de proiecte noi pentru unitățile noastre de producție”, a declarat Anita Koyti pentru cotidianul online Express de Banat.

În ce privește venitul, dincolo de condițiile bune de muncă, mediul bazat pe tehnologii și oportunități de formare avansate, pachetul de compensare și beneficii pentru angajați este competitiv și în conformitate cu practicile locale, potrivit reprezentanților fabricii.

Noi locuri de muncă

Clisura Dunării dispune în prezent de forță de muncă, ceea ce este un bonus pentru investitori. Astfel că, în această perioadă recrutarea de personal este în toi. „În ceea ce privește perioada următoare, vom răspunde comenzilor clienților nostri și vom continua recrutările de personal pentru diferite poziții vacante. Planul e să creștem numărul angajatilor cu 200 de persoane în urmatoarele luni”, a adăugat purtătorul de cuvânt al companiei.

Sprijin din partea Primăriei
Ca să vină în sprijinul investitorilor, administrația publică locală le-a pus acestora teren la dispoziție, întrucât lucările de ridicare a halei noi au început deja. Ne bucurăm că se extinde producția. Noi facem tot ce putem să îi ajutăm pe cei de la Delphi, pentru că este nevoie de crearea de locuri de muncă în Clisura Dunării”, a declarat primarul Matei Lupu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner 1000 x 100 hd

Comments

 1. caragiale says:

  Care este salariul mediu pentru un muncitor in aceasta companie??

 2. anonim says:

  sa va dau m**e din cadere cu fabrica voastra ca exploatati oamenii pana la epuizare si salariile sunt de rahat

 3. APOSTOL MARIAN says:

  Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA, filiala CS incerca de mai bine de 1 an sa faca un sindicat
  la Moldova Noua! Pentru aceasta este nevoie un comitet de intitiativa format din
  minimum 15 oameni (cu cat sunt mai multi cu atat mai bine ptr ca ideal
  este sa avem minimum 50+1 dintre angajati ca membri)! Ne ocupam de toate demersurile necesare infiintari si ulterior negocierii Contractului Colecti de Munca prin care incercam sa obtinem conditii de munca si salarizare mai bune ptr angajati! Deasemenea Cartel ALFA asigura consiliere si reprezentare juridica pentru sindicat si pentru membrii de sindicat in
  orice problema care apare si care este legata de relatiile de munca!
  Ceea ce nu putem face noi, si trebuie sa faceti neaparat dv, este sa
  gasim membrii comitetului de initiativa si inca 3-4 persoane care sa-si
  asume un rol in conducerea sindicatului! Pentru discutii suplimentare pot fi contactat la nr de
  telefon 0744620730 sau pe adresa de maill: filialacs@cartel-alfa.ro

  La solicitarea venita din partea salariatilor ne putem deplasa si la Moldova Noua pentru eventuale discutii!

  Citeste mai mult pe: Delphi, la un pas de dezastru? | deBanat.ro – spune realitatea! http://www.debanat.ro/2011/09/delphi-la-un-pas-de-dezastru/#ixzz2NQKRkHrW