Extinderea Școlii Dudeștii Noi, licitație de 9 milioane de lei

97710072 2624392787665764 1595845165262569472 n

Școala din Dudeștii Noi se extinde și se modernizează. Autoritățile locale au lansat licitația pentru contractul de 9 milioane de lei.

Proiectul presupune extinderea corpului existent al școlii gimnaziale și realizarea unui etaj pe toată amprenta parterului. După atribuirea contractului, constructorul va avea la dispoziție un an pentru finalizarea lucrărilor.

„Se propune extinderea clădirii existente după cum urmează: extinderea corpului de pe limita estică si realizarea unui corp care va conecta corpul principal cu corpul median rezultând o curte interioară închisă. Pentru realizarea extinderii se propune demolarea corpului actual în care se află grupurile sanitare și o portiune din sala de sport. După realizarea extinderii, se propune realizarea unei supraetajări pe amprenta rezultată a întregului parter”, aflăm din caietul de sarcini.

Suprafața construită a școlii va fi de 1.500 de metri pătrați. În clădire se va asigura accesul persoanelor cu dizabilități prin intermediul rampelor exterioare și se vor monta două lifturi.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În final, școala va avea 15 săli de clasă și trei laboratoare – informatică, fizică-chimie și biologie-geografie; o bibliotecă, o cantină, spații administrative, un cabinet medical și grupuri sanitare dimensionate pentru capacitatea școlii

Toate sălile de clasă și laboratoarele vor fi mobilate în așa fel încât elevii să beneficieze de cât mai multă lumină naturală. Pe holuri vor fi montate robinete cu jet ascendent pentru a asigura un aport suficient de apă potabilă pentru copii.

Firmele interesate pot depune oferte până în 13 iulie.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/