Expulzații din PSD Caraș-Severin au ajuns în fața instanței!

Eliminați din rândurile social-democraților pentru că nu au fost de acord să renunțe la pozițiile deținute în Consiliul Județean Caraș-Severin, Flavius Nedelcea, Gabriel Dinu, Lenuța Ciurel, Victor Tiugan și Nicolae Gubandru cheamă conducerea filialei județene PSD în sala de judecată!

Vicepreședintele CJ și cei patru consilieri contestă în instanța de Contencios Administrativ deciziile forurilor partidului, decizii care au dus la excluderea lor din PSD și, automat, la pierderea statutului de aleși județeni. Aceștia invocă în primul rând faptul că excluderile s-au făcut cu încălcarea gravă a Statutului PSD. În al doilea rând, nu ar exista motive pentru astfel de decizii radicale. „Au fost chemați să voteze împotriva noastră oameni care nici nu au ce să caute acolo, nici măcar nu i-am văzut vreodată. Eu le-am spus că îmi dau demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean în momentul în care oamenii care m-au pus aici îmi vor cere, dar nu-mi ceruse nimeni. Mi-au cerut-o cei care nu sunt reprezentativi”, afirma Flavius Nedelcea imediat după ce PSD hotărâse înlocuirea sa din funcție.

De partea cealaltă, președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, căreia conducerea centrală a anunțat că i-a încredințat putere maximă de decizie, spune că hotărârile luate în forurile partidului se respectă întocmai, nu se negociază, nu se comentează. „E dreptul dumnealor să conteste excluderile, dar eu nu cred că vreo instanță se amestecă în chestiuni și decizii politice”, a precizat șefa social-democraților cărășeni.