Aihan Omer a revenit la Reşiţa!

Tehnicianul care a scris istorie pentru Reşiţa şi handbalul românesc din postura de antrenor al UCM Reşiţa se întoarce în oraşul al cărui cetăţean de onoare este, de data aceasta pe banca lui HC Caraş-Severin.

Cotidianul online Express de Banat anunţa încă din 11 noiembrie iminenta revenire la Reşiţa a celui mai titrat antrenor român al momentului. Aihan Omer a negat la acea vreme că vizita sa cu Al Sadaka la Reşiţa are vreo legătură cu posibila sa întoarcere în Banat şi că ar fi bătut palma cu HC Caraş-Severin. Tehnicianul a lăsat însă să se înţeleagă că oficialităţilor judeţene nu le-ar fi deloc greu să obţină semnătura sa. „Este adevărat că mă gândesc să mă întorc, dar încă nu ştiu unde. Momentan, nu pot să spun că Reşiţa ar fi una dintre opţiuni, pentru că are un drum de parcurs. Sincer, nici eu nu am anunţat că mă întorc acasă. E clar că Reşiţa rămâne un capitol special pentru mine”, declara Aihan Omer în exclusivitate pentru Express de Banat.

A fost doar o mostră de profesionalism, Aihan Omer păstrând secretul întoarcerii sale până la încheierea turului de campionat.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Antrenorul a semnat un contract pe doi ani de zile cu HC Caraş-Severin şi are ca obiectiv construirea unei echipe competitive, care să aducă titlul la Reşiţa, performanţă de care a fost atât de aproape UCMR-ul.

banner 970 x 250

Comments

  1. rossonerul says:

    de ce nu mai scrieti articole despre csm scolar resita ? vrem si noi suporterii sa mai auzim o stire despre echipa