Dorinel Munteanu, pe teren de sărbători

Antrenorul care a iscris istorie în tricoul naţionalei, iar acum o face din postura de antrenor al Oţelului Galaţi, s-a întors acasă, la Reşiţa, pentru a petrece Crăciunul şi Revelionul cu familia şi prietenii.

Revenit acasă, Dorinel Munteanu şi-a invitat câţiva prieteni la o miuţă chiar în Ajunul Crăciunului, pe terenul cu iarbă sintetică pe care acesta îl are în Parcul Siderurgistului. Au răspuns invitaţiei Daniel Opriţa, atacantul Petrolului, fundaşul Sportului, Deian Beţa, dar şi preşedintele CSM Reşiţa, Cristian Bobar. Într-o formă excelentă, Dorinel şi-a condus echipa spre o victorie categorică în faţa echipei lui Bobar, acesta din urmă acuzându-l pe antrenorul Oţelului că a ales cei mai buni oameni pentru echipa sa.

“Când sunt acasă tot timpul e bine, e frumos. Avem timp şi pentru puţină mişcare şi mă simt foarte bine. Am avut un an foarte bun din punct de vedere professional, a fost un an extraordinar pentru Galaţi. Sărbătorile le fac acasă, la Reşiţa, cu familia, cu prietenii”, Dorinel Munteanu.