Cadouri pentru puştii din Valea Domanului

Pentru al doilea an la rând, Moş Crăciun a trecut şi prin curtea clubului-fanion din Caraş-Severin, unde a lăsat câte o plăsuţă pentru cei mai mult de 80 de copii care visează să ajungă mari fotbalişti.

La iniţiativa conducerii CSM Şcolar Reşiţa, a Primăriei şi Consiliului Local, micii fotbalişti din Valea Domanului s-au bucurat astăzi de atenţia lui Moş Crăciun, care nu i-a uitat nici anul acesta. Copiii din grupele antrenorilor Ovidiu Telescu, Roco Sandu, Petre Panescu şi Daniel Anghel au fost recompensaţi pentru rezultatele frumoase. Moşul a lăsat câte o plasă pentru fiecare şi a promis că va fi şi mai darnic la anul, când aşteaptă performanţe şi mai mari.

“Am încercat să le arătăm acestor copii că apreciem munca şi efortul lor. Nu e uşor să baţi mingea toată ziua, fie că o fac pe iarbă, pe teren sintetic sau zgură. Trebuie să avem grijă de aceşti copii, să-i creştem astfel încât, peste câţiva ani, să ne încânte cu evoluţiile lor într-o ligă, sper eu, superioară celei în care activăm acum”, a declarat preşedintele CSM Reşiţa, Cristian Bobar.