Expoziție unică la Timișoara, realizată de UPT

Timisoara ă Expozitie unica UPT la FABER
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Universitatea Politehnica Timișoara oferă publicului larg șansa să viziteze o  expoziție unică în România.

„Semnalizatoare – Designul nu este un panou de bord” este un demers prin care doisprezece designeri români și internaționali prezintă potențialul industrial al Timișoarei. Expoziția reunește unsprezece instalații de design, iar patru dintre acestea sunt rezultatul colaborării inedite dintre cercetători ai Universității Politehnica Timișoara și designeri străini.

„Tot procesul din spatele realizării expoziției – colaborarea între cercetătorii universității noastre și designeri de peste tot din Europa, pentru ca știința să ajungă mai aproape de marele public –  ne îndeamnă să creăm punți cu alte discipline, pentru că inovația se produce tocmai în aceste întâlniri atipice. În același timp, dorim să subliniem contribuția semnificativă a profesorilor cercetători de la UPT care au fost implicați în acest proiect și au contribuit la crearea acestei expoziții valoroase pentru Timișoara”, a spus rectorul UPT, Florin Drăgan.

Cu un concept curatorial semnat de designerul și profesoara de design la Design Academy Eindhoven, Martina Muzi, experiența expoziției oferă o perspectivă unică asupra modului în care Timișoara poate să-și redefinească designul, arhitectura și cultura digitală.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

„Expoziția facilitează conexiuni între diferite abordări, locuri și oameni, având ca scop să elimine barierele și să genereze o pro-fundă apreciere a interconectivității dintre Timișoara și design. Multimedia, narațiunile, materialele, tehnologiile și estetica folosite în lucrările lor nu numai că extind discursul de design al orașului, dar prezintă și o perspectivă caleidoscopică asupra disciplinei de design contemporan”, a exlpplicat curatoarea expoziției, Martina Muzi.

Expoziția „Semnalizatoare – Designul nu este un panou de bord” poate fi vizitată în perioada 8 septembrie – 11 noiembrie, în incinta FABER – halele Azur, între orele 10.00 – 20.00, de luni până sâmbătă, accesul pentru public fiind gratuit.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/