Expoziție națională! Iepuri, porumbei și păsări exotice, la Sala de Sport „Lavinia Miloşovici”

Organizația A.S. Fauna Lugoj, în colaborare cu Consiliul Local Lugoj, îi invită pe cei pasionați la expoziția anuală de club ce va avea loc la Sala de Sport „Lavinia Miloşovici” din Lugoj.

Evenimentul se bucură de participare națională, la Lugoj poposind iepuri, porumbei, găini și păsări exotice aparținând cluburilor din Timișoara, Caransebeș, Reșița, Gătaia, Sânnicolau Mare, Lipova, Brașov, Cluj și, bineînțeles, ale clubului Asociația Columbofilă Porumbelul 1929 Lugoj.

În cadrul evenimentului, cele mai frumoase exemplare de iepuri de rasă vor fi premiate. Asexpress oferă 10 cupe pentru iepurii campioni din expoziție, iar o cupă specială și un premiu în valoare de 50 de euro vor fi oferite de către sala de fitness Power Gym pentru cel mai bun iepure din rasa Uriaș German.

Expoziția se deschide vizitatorilor sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 10.00 până la ora 18.00, iar duminică, 27 octombrie, va fi deschisă în intervalul orar 8.00-13.00. Intrarea este gratuită pentru elevi, iar biletul de intrare pentru adulți costă 5 lei. De asemenea, sâmbătă și duminică se va organiza și un târg în fața sălii de sport.