Expoziția Brauner, la final. Program special în weekendul de închidere

img 4
po 1000x100px (3)

Muzeul de Artă din Timișoara anunță un program special pentru ultimul weekend în care va putea fi vizitată expoziția „Victor Brauner: Invenții și magie”. În 28 mai, curatoarea Camille Morando va face un tur al expoziției.

Organizatorii expoziției au pregătit un program special pentru ultimul weekend în care expoziția poate fi vizitată la Muzeul Național de Artă din Timișoara. Astfel, sâmbătă, în 27 mai vor fi organizate tururi ghidate gratuite la orele 14.00 și 16.00, iar duminică, 28 mai, începând cu orele 14.00 și 16.00. Ultimul tur ghidat va avea loc duminică de la ora 18.00 și va fi condus chiar de curatoarea expoziției, Camille Morando.

Expoziția va putea fi vizitată între orele 13.00 – 21.00, tururile ghidate fiind gratuite și cu înscriere în prealabil.

1000x100 casa brutarului

În weekend-ul de închidere al retrospectivei, catalogul expoziției „Victor Brauner:Invenții și magie” va putea fi regăsit la standul librăriei La Două Bufnițe, în interiorul Muzeului Național de Artă Timișoara. Catalogul bilingv (română/engleză) reunește texte inedite ale specialiștilor (români, francezi și americani) despre artist și despre lucrările expuse, o biografie analitică și note biografice despre prietenii români ai lui Victor Brauner.

Editat de curatoarea expoziției, catalogul este publicat grație implicării remarcabile a soților Béatrix și Christian Derveloy și a tipografiei Arta Grafica.