Expo Mobila Timișoara, la prima ediție din 2023

expo mobila
explo 1000x200

CCIAT invită publicul timișorean la prima ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA TIMIȘOARA, organizată în perioada 6 – 9 aprilie 2023, la Centrul Regional de Afaceri. 

Expo Mobila Timișoara se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier, cât și firmelor contractante. Expoziția reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile Expo Mobila Timișoara vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii, bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare sau produse de curățenie.

Publicul larg, dar și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier – vor avea mai multe motive care să le trezească interesul pentru Expo Mobila Timișoara:

tmc 640
  • zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design;
  • gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte;
  • mobilier la preţuri de producător, potrivită pentru toate bugetele;
  • consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
  • achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă, între orele 10 – 20, și duminică între 10 – 18. Intrarea este liberă.

Informații suplimentare pot fi obținute la tel. 0721 260 974, e-mail: roxana_bonchis@yahoo.com (Roxana Bonchiș – organizator expo).