EXPLOZIV. “Problema mea cu Stepanescu a fost că eu nu am dat niciun leu șpagă! Mi s-a propus să dau și eu 10 la sută, ca să fie bine!”

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Acționarul majoritar al echipei de fotbal Metalul Reșița e dispus să plece din Valea Domanului doar după ce municipalitatea își va respecta întru totul obligațiile financiare asumate prin contractul de asociere în participațiune. Până atunci, Cătălin Rufă le dezvăluie reșițenilor adevăratele motive pentru care Reșița fotbalistică s-a făcut de râs!

Reinventată prin aducerea Damilei Măciuca la Reșița, echipa de fotbal din Valea Domanului a fost așezată de Cătălin Rufă pe harta Ligii a II-a, de unde dispăruse de foarte multă vreme. Metalul nu a făcut o simplă prezență în campionat, ci s-a bătut de la egal la egal cu Craiova sau Timișoara, echipe care au cheltuit enorm pentru a promova în elită. Povestea frumoasă a ținut mai puțin de două sezoane. A ținut până în momentul în care primarul municipiului la acea vreme, Mihai Stepanescu, i-a întors spatele lui Rufă. De fapt, nu i l-a întors doar acestuia, ci, implicit, echipei și iubitorilor de fotbal din oraș. Nu e și cazul galeriei, pentru că edilul reușit să-i păcălească foarte ușor pe ultrași și să-i împingă de la spate într-un război urât și interminabil cu acționarul majoritar. I-a fentat din glezne promițându-le o echipă a lor, a suporterilor, o echipă care acum se dovedește că a fost o adevărată gaură neagră pentru bugetul local, un club din care s-au sifonat miliarde și în curtea căruia, după dezvăluirile ce vor urma, procurorii vor veni, mai mult ca sigur și din păcate, cu destule perechi de cătușe.

Revenind la Metalul, se ridică unele întrebări: Ce s-a întâmplat atât de grav încât primarul Stepanescu și-a schimbat total părerea despre Cătălin Rufă? De ce în ochii edilului-șef singurul om de fotbal de încredere, pe care el l-a adus în Valea Domanului, s-a transformat brusc într-unul din cei mai mari escroci, într-un profitor care a venit să fure banii reșițenilor?! Cătălin Rufă a tăcut multă vreme, dar acum, când noul primar, Ioan Popa, a analizat mult prea grăbit ceea ce s-a întâmplat cu adevărat la Metalul, s-a hotărât să dea totul pe față. Cu orice riscuri sau consecințe! “La mine nu s-au sifonat bani! Problema mea cu Stepanescu a fost că eu nu am dat niciun leu șpagă! Eu nu am dat nimic! Mie mi s-a propus la un moment dat de către cineva să dau și eu 10 la sută, ca să fie bine! Nu am vrut să dau și din momentul ăla au apărut problemele. Nu am vrut să dau pentru că mi-a fost frică și se pare că am luat decizia înțeleaptă. Mi s-a propus de către cineva să dau și eu ceva ca să fie bine, să intre banii la timp! Nu am vrut să dau nimic. Asta a fost problema mea cu Stepanescu, că nu am vrut să dau nimic! Că nu mi-a cerut el direct, că mi-a cerut prin altcineva, e altă discuție!”, a mărturisit Cătălin Rufă, în exclusivitate pentru expressdebanat.ro.

untitled design set 970x90 px

Reaua-voință a primarului și acțiunile făcute de acesta și oamenii lui împotriva clubului, pe banii reșițenilor, spune Rufă, sunt foarte ușor de dovedit. În acest sens a dat doar un exemplu: Am fost de acord să le dea banii furnizorilor, colaboratorilor, tuturor, direct de la Primărie, pentru a nu mă mai acuza pe mine că nu știu ce fac cu banii, dar nu au vrut, nu au vrut decât să distrugă! Să vă spună nea Ionică, de la firma de transport!”

Ceea ce spune Rufă, în sensul că Metalul a fost faultat în mod intenționat chiar de către cei care l-au creat și finanțat, e susținut de specialiștii în insolvență și de lichidatorul judiciar, mai exact, de cifrele contabile!

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/