VIDEO. Primarul Caransebeșului, denunțat la DNA! „Am fost obligată să-mi dau demisia din PSD și să mă înscriu în PNL! Mi s-au făcut avansuri sexuale!” [UPDATE]

Fostul manager al spitalului din Caransebeș, Mihaela Popovici, îl acuză de avansuri sexuale pe edilul-șef. Schimbarea din funcția de manager ar fi, de fapt, rezultatul refuzului de a întreține relații sexuale!

Într-o conferință de presă organizată la această oră, la Spitalul Municipal Caransebeș, Mihaela Popovici face declarații uluitoare! „Voi face un denunț la DNA având ca subiect modul în care am fost obligată să-mi dau demisia din PSD și să mă înscriu în PNL. Această condiție mi-a fost impusă în mod imperativ de către pseudo-edilul Felix Borcean pentru a participa la concurs! Tot ce a declarat nu sunt decât minciuni și scuze puerile care nu fac decât să-i dovedească incompetența administrativă și managerială! Voi face o plângere penală la DNA pentru șantaj”, acuză fostul manager.

Afirmațiile foarte dure nu s-au oprit însă aici. Mihaela Popovici a vorbit despre dimensiunile sutienului sau a nurilor candidatelor la funcția de manager: „Pe lângă faptul că se crede un mare primar, se crede și un mare gigolo. Nu este nici una, nici alta, dar despre acestea voi vorbi în zilele următoare. Probele pe care le dețin le voi pregăti. Eu nu am nimic nici de ascuns, nici de pierdut. Probabil că este sfârșitul carierei politice a lui Felix Borcean. Există SMS-uri în care am fost chemată să mă întâlnesc cu domnul primar chiar la el acasă, când soția lui nu era acasă. Mai mult de atât ce poate fi?! Poate mai are și el SMS-urile! Îmi pare rău că trebuie să spun lucrurile astea”.

Primarul Caransebeșului, Felix Borcean, va vorbi despre toate aceste acuzații, astăzi, de la ora 20.00, în direct din redacția Express de Banat!

UPDATE, ora 10.40

Felix Borcean a oferit prima reacție pentru expressdebanat.ro după acuzațiile deosebit de grave ce-i sunt aduse: „Minciuni disperate! Caracter infect!”

UPDATE, ora 11.00

Octavian Dena, noul manager al Spitalului Municipal Caransebeș, e acuzat și el cam de aceleași lucruri. „Mi-a făcut și el avansuri, l-am cunoscut prin pseudo-primarul Felix Borcean, care mi l-a prezentat în biroul meu de la spital. Mi-a cerut numărul de telefon, ne-am întâlnit, m-a invitat undeva în afara orașului, mă aștepta cu mașina în fața casei”, a mai declarat Mihaela Popovici.

UPDATE, ora 14.00

Cel care îi va lua locul Mihaelei Popovici, Octavian Dena, nu a dorit să comenteze în niciun fel acuzațiile fostului manager. „Eu răspund pe linie profesională. La astfel de declarații, n-am ce să răspund”, a declarat acesta pentru Express de Banat.