Explozie și flăcări într-o casă din Timișoara. Două persoane, la spital

Explozie urmată de un incendiu într-o casă din Timișoara! Două persoane au ajuns la spital cu arsuri pe corp de gradul II și III. Un senior în vârstă de 81 de ani a avut un atac de panică, dar a refuzat să fie transportat la spital.

Dimineață de groază pentru o familie care locuiește în cartierul Mehala, a cărei casă de pe strada Karadjici a fost cuprinsă de flăcări, în urma unei explozii. Trei persoane care se aflau în imobil s-au autoevacuat până să ajungă echipajul ISU.

Două victime au fost transportate la spital cu arsuri de gradul II și III. Femeia în vârstă de 53 de ani are 30% din suprafața corpului afectată și bărbatul de 48 de ani prezintă arsuri pe 15% din suprafața corporală. Amândoi sunt conștienți, iar starea lor este stabilă. A treia victimă, un bătrân de 81 de ani care este și imobilizat, a suferit un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta atât din interior, cât și la nivelul acoperișului. La ora transmiterii acestei știri, pompierii încă lucrează la lichidarea focului.