Explozie și flăcări într-o casă din Timișoara. Două persoane, la spital

Explozie urmată de un incendiu într-o casă din Timișoara! Două persoane au ajuns la spital cu arsuri pe corp de gradul II și III. Un senior în vârstă de 81 de ani a avut un atac de panică, dar a refuzat să fie transportat la spital.

Dimineață de groază pentru o familie care locuiește în cartierul Mehala, a cărei casă de pe strada Karadjici a fost cuprinsă de flăcări, în urma unei explozii. Trei persoane care se aflau în imobil s-au autoevacuat până să ajungă echipajul ISU.

Două victime au fost transportate la spital cu arsuri de gradul II și III. Femeia în vârstă de 53 de ani are 30% din suprafața corpului afectată și bărbatul de 48 de ani prezintă arsuri pe 15% din suprafața corporală. Amândoi sunt conștienți, iar starea lor este stabilă. A treia victimă, un bătrân de 81 de ani care este și imobilizat, a suferit un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital.

leader board 728 x 90 px

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta atât din interior, cât și la nivelul acoperișului. La ora transmiterii acestei știri, pompierii încă lucrează la lichidarea focului.