Pus la pământ pentru 10 lei

Un tânăr în vârstă de 23 de ani de pe raza comunei Doclin a fost reținut de polițiști după ce, în cursul zilei de ieri, 14 octombrie, ar fi agresat fizic, în plină stradă, un alt bărbat în vârstă de 46 de ani de pe raza UAT-ului, pentru a-i sustrage cei 10 lei pe care îi avea în buzunar.

„Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Bocșa au reținut în cursul nopții, pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, și au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, un tânăr de 23 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Scena, greu de transpus în cuvinte, s-ar fi petrecut aseară, ora 21.40, atunci când bărbatul de 46 de ani, în timp ce se deplasa pe stradă, în localitatea Biniș, ar fi fost trântit la pământ, fără a fi lovit, de un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate, care i-ar fi sustras din buzunarul hainei suma de 10 lei. Imediat, persoana vătămată i-a sesizat, printr-un apel la 112, pe polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Bocșa, care s-au deplasat la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut totul.

leader board 728 x 90 px

Din fericire, prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, însă polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Sursa foto principal: cotidianul.md.