Explozie într-un bloc din Bocșa! Două persoane au suferit arsuri!

Stare de alertă, în această după-amiază, în orașul Bocșa! O explozie puternică a zguduit din temelii un bloc de locuințe. Două persoane au fost rănite, iar alte 20 au fost evacuate de autorități.

O acumulare de gaze, urmată de o deflagrație și de incendiu în blocul 16 de pe strada Semenicului au mobilizat pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin și pe cei ai SVSU Bocșa. O butelie a explodat la parterul blocului, iar locatarii clădirii au fost evacuați. Alte două persoane au suferit arsuri și au la Spitalul Județean din Reșița, respectiv la Centrul de Permanență din Bocșa.

Din prima evaluare efectuată de autorități, au fost afectate apartamentele de la parter și de la primele două etaje. Inspectoratul de Stat în Construcții va decide dacă a fost afectată structura de rezistență a fost afectată. Totodată, au fost informate autoritățile locale pentru stabilirea măsurilor ce se impun pentru ceilalți locatari afectați de explozie.

La mijlocul lunii, un alt apartament a fost la un pas de a fi mistuit de flăcări după ce proprietarii au uitat o țigare aprinsă.

Sursă foto: Observatorul Prahovean

CITEȘTE ȘI: Incendiu într-un apartament din Bocșa! De la o țigară uitată aprinsă! [VIDEO]