Incendiu într-un apartament din Bocșa! De la o țigară uitată aprinsă! [VIDEO]

promovare online Timisoara Casa Auto

O țigară uitată aprinsă într-un apartament din Bocșa putea provoca o tragedie! Vecinii din bloc s-au speriat după ce pe geamul locuinței a început să iasă fum, așa că au alertat pompierii.

Pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bocșa au intervenit, în această după-amiază, pentru a stinge un incendiu izbucnit într-un apartament din Bocșa Română. Alerta a fost dată prin numărul unic de urgență 112. Vecinii din blocul 16 s-au speriat după ce din locuința aflată la etajul 4 a început să iasă fum.

Din fericire, apelul a fost dat la timp, astfel că s-a evitat o tragedie. Acasă nu era nimeni, însă înainte de a părăsi apartamentul, locatarii au uitat să stingă o țigare. Pompierii spun că aceasta ar fi cauza izbucnirii flăcărilor, care au provocat doar pagube materiale în valoare de aproximativ 3.000 de lei.

„Au ars mai multe articole de mobilier, scaune, fotolii și articole de îmbrăcăminte. Se pare că incendiul ar fi pornit de la o țigară, din cauza neglijenței unui fumător. Nu au existat persoane rănite”, a declarat Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic”, pentru Express de Banat.

promovare banner maxagro

YouTube video

Sursă video: Facebook

publicitate tmc 640