Există locuri de muncă în Caraș-Severin! O privire mai atentă și problema poate fi rezolvată

Criza economică s-a lăsat ca un văl negru asupra miilor de firme care au fost nevoite să-și suspende activitatea sau chiar să intre în faliment. La fel de afectați au fost și angajații care au rămas fără un loc de muncă și care acum caută cu disperare un job.

Statisticile sunt încă sumbre și pentru România, iar previziunile pentru perioada imediat următoare la fel de incerte. Nici județul Caraș-Severin nu se poate lăuda cu un număr mare al ofertelor locurilor de muncă, dar există totuși speranțe. O privire mai atentă pe rețelele de socializare, pe motoarele de căutare: Ejobs sau Best Jobs, sau pur și simplu un telefon ar putea scoate din impas un număr semnificativ de șomeri.


leader board 728 x 90 px

Termoconstruct, una dintre firmele lider din județul Caraș-Severin a trecut cu brio testul pandemiei și a rămas la fel de puternică pe piață, atât din punctul de vedere al cifrelor cât și al siguranței zilei de mâine oferite angajaților. Domeniul de activitate, calitatea dar și promptitudinea au fost datele ecuației ce nu putea să aibă un alt răspuns decât cel corect în această perioadă, fapt pentru care imediat ce lucrurile s-au relaxat au și apărut noi oferte de angajare.

Nu este niciun secret că una dintre cele mai căutate meserii în România, la ora actuală este în continuare cea a muncitorilor în construcții, iar pentru Termoconstruct aceasta este principală carte de vizită, asul din mânecă pe care îl oferă cu titlu gratuit celor care au nevoie de el. Important este ca oamenii să își dorească și să nu se sperie de informațiile descurajante care punctează că nu există firme care angajează în Reșița, respectiv Caraș-Severin.

De la meseriași în domeniul construcțiilor, muncitori necalificați, rigipsari, instalatori, zidari, dulgheri, fierari betoniști, zugravi, finisori, inginer constructor, maistru constructor, devizist, la gestionar magazin, specialist resurse umane și economist, plaja ofertelor a fost și este bogată, oferind variante atât pentru cei cu studii cât și pentru cei necalificați. Mai exact firma pune la dispoziție peste 50 de locuri de muncă. Prin urmare, informațiile despre joburile oferite se pot obține la numărul de telefon 0744.867.853 sau la sediul Termoconstruct Reșița, magazinul de pe Aleea Gugu nr. 1A – drumul spre Piața Ocico. De asemenea, CV-urile pot fi trimise la adresa de e-mail: recrutare@termoconstruct.com.

Firma Termoconstruct activează din anul 2007 și are 8 magazine și depozite proprii situate în Reșița (pe Aleea Gugu nr. 1A, Govândari), Timișoara – Sânandrei, Gătaia, Caransebeș – în cartierul Pipirig și Calea Orșovei, Anina, Bocșa, Oțelu Roșu.

Vino și tu în echipa Termoconstruct!