Exerciţii de simulare în programul jandarmilor!

Jandarmii cărăşeni şi-au petrecut câteva ore din program pe stadionul Mircea Chivu din municipiul Reşiţa. Nu au jucat fotbal, ci au simulat un exerciţiu, în vederea activităţilor sportive.

Zeci de jandarmi ai Detaşamentului 1 din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin şi o serie de agenţi de pază s-au pregătit astăzi pentru campionatul ligii secunde de fotbal care urmează să înceapă. Mai exact, pe stadionul Mircea Chivu din oraş, efectivele de jandarmi şi angenţii au făcut un exerciţiu de antrenament care a avut ca scop evacuarea unui grup de suporteri oaspeţi de pe stadion.

Exerciţiul de astăzi a avut ca temă antrenarea efectivelor Detaşamentului 1, pentru a fi în măsură să acţioneze în timpul cel mai scurt atunci când ordinea publică este grav tulburată în timpul unei activităţi sportive, mai ales odată cu începerea campionatului de fotbal”, a declarat plutonier Marius Săndulescu din cadrul IJJ Caraş-Severin.

Ca nişte actori adevăraţi, un grup de suporteri (jandarmi) au tulburat ordinea şi liniştea publică, după care au intervenit jandarmii. Aceştia nu s-au lăsat mai prejos şi şi-au jucat bine rolul, evacuându-i pe „suporteri” din tribunele stadionului reşiţean.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Ce vor face organele de ordine daca galeria va arbora acest banner?