Exemplul unei Românii high class poartă semnătura Britannia Development

22
explo 1000x200

Clasic, rafinat, stil englezesc pe meleaguri românești. Românii merită mai mult, mai frumos, mai îngrijit. Britannia Development răspunde celor mai sofisticate exigențe în materie de construcții și dezvoltare imobiliară.

Când te întorci dintr-o țară dezvoltată și aplici în țara ta ceea ce ai văzut pe alte meleaguri străine, atunci astfel de proiecte merită toate aplauzele. Aduci acasă idei inovatoare, planuri care creionează o Românie mai modernă, o Românie a bunului gust.

De prea mult timp ne-am obișnuit cu un același tablou zugrăvit în alb și negru, cu apartamente mici, în blocuri ponosite și înghesuite în cartiere gri. Nici casele nu se află într-o situație mai bună. Poartă în spate arhitectura trecutului, sunt prea puțin îngrijite, iar totul, la pachet, rezultă un mare kitsch.

Un nou concept, o nouă viziune, mai exact Britannia Development, un business de succes, cu etichetă și rigoare englezească, condus excepțional de către doi antreprenori ce au trăit și au experimentat tot ce Maria Britanie le-a oferit. Mai mult, la întoarcerea în țară, în 2016, au și pus tot în practică în afacerea pe care au dezvoltat-o, desigur, tot pe segmentul construcțiilor, iar toate proiectele au primit nume de orașe din Anglia precum: Wells, Cambridge, York, Watford, Leeds sau Ascot.

bloc mic randare 2

Britannia Development a lansat recent pe piața din Caransebeș un nou proiect, un ansamblu de apartamente high class – ansamblul rezidențial Wells. Acesta cuprinde 12 apartamente, cu două și trei camere, dar și două penthouse-uri, cu terasă proprie. Majoritatea apartamentelor au grădină sau terasă/balcon. Și pentru că atunci când spui Britannia, spui calitate, aceasta se regăsește și în finisajele interioare adaptate după preferința clientului.

„Am ajuns la proiectul cu numărul 10, acesta, cel din urmă, fiind un alt concept, cu 12 apartamente P+1  și etajul doi retras, unde vor fi două penthaus-uri, cu o vedere excelentă spre muntele Mic, un concept luxury. Noi am gândit planul astfel încât să nu ai senzația că stai la apartament, tocmai de aceea, apartamentele de la parter au și o grădină. Toate proiectele noastre au fost mari, cu vânzare completă, pentru că si prețurile sunt rezonabile, mai ales dacă este să ne uităm la apartamentele vechi, cât de mult au crescut costurile. În schimb noi oferim totul la gata, aici oamenii se mută la cheie.

Nici măcar perioada de criză nu ne-a descurajat, este puțin mai greu pentru că vorbim de Caransebeș, unde oamenii nu au atât de mulți bani, dar cu toate acestea există o cerere foarte mare pentru locuințe. Nu am ajuns niciodată în faza de „la gata” pentru că de fiecare dată  s-a vândut tot.”, a declarat Adina Pasere, unul dintre administratorii firmei.

whatsapp image 2022 11 24 at 13.30.12

Clienții care se vor bucura de un astfel de apartament, vor beneficia de:

 • încălzire în pardoseală
 • centrală proprie pe gaz
 • termopane tripan
 • izolație exterioară cu polistiren de 10 cm
 • ușă metalică la intrare
 • interfon la scară
 • obiecte sanitare în băi
 • gresie
 • faianță
 • parchet
 • loc de parcare
 • ap.2 ap2

Firma Britannia Development se ocupă în special cu dezvoltarea de proiecte rezidențiale noi, iar pe lângă aceasta, pune la dispoziție și o agenție de reprezentare imobiliară, cât și o echipă ce se ocupă de construcții/renovări. Iar pentru ca munca să fie cât mai eficientă pe șantier, așa cum se întâmpla și în Londra, acolo unde au activat, tinerii administratori ai firmei au creat un mecanism cu echipe subcontractate, fapt pentru care treaba merge ca la carte.

bloc mic concept 16gri picture1

Ansamblul rezidențial Wells este situat într-o zonă de locuințe noi, liniștită, aproape de școală, grădiniță, stație de autobuz/taxi, supermarket, biserică etc. De asemenea prețurile apartamentelor se achită în trei tranșe, în funcție de etapele de construcție. Despre proiectele aflate în lucru și ofertele puse la dispoziție de Britannia Development, Adina Pasere, membru al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România, afiliată NAR, vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare, la adresa de email: office@britannia-development.ro sau la numărul de telefon: 0 766 872 630.

ap.12 ap 12