Hai să dăm mână cu mână pentru copiii și bătrânii din Caraș-Severin!

images (1)

Împreună, românii sunt mai uniți și mai puternici. Și voi puteți aduce magia Crăciunului pentru copiii mai puțin norocoși, cei proveniți din centrele de plasament, cei cu dizabilități și pentru bătrânii instituționalizați, de pe raza județului Caraș-Severin. Asociația Viitorul Suntem Noi demarează campania „Sania lui Moș Crăciun”.

Intră în casa și în inima unui copil sau bătrân, de sărbători. Peste 300 de copii, cu vârste cuprinse între 1 an și ­18 ani, dar și 62 de bătrâni instituționalizați, pe raza județului Caraș-Severin, îi așteaptă și ei pe Moș Crăciun. Voluntarii Centrului de Tineret Reșița, din cadrul Asociației Viitorul Suntem Noi lansează o nouă strângere de fonduri și donații pentru campania „Sania lui Moș Crăciun”, proiect în care toți cei care doresc să facă o faptă bună pot sunt rugați să dăruiască câte un cadou până în data de 20 Decembrie 2022.

Fie că sunt dulciuri, jucării, produse igenico sanitare, îmbrăcăminte, cărți sau bani, orice donație este binevenită.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu și implicarea dumneavoastră, dorim să ajungem la cât mai mulți în acest an. Dorim să ajungem la copiii săraci, copii monoparentali, copii din centrele de plasament, copii cu dizabilități, bătrâni instituționalizați care nu fac Crăciunul în familie, casa lor fiind acum căminul pentru persoane vârstnice. Te provocăm ca împreună cu copilul tău, să faci un cadou așa cum ți-ar plăcea să primești, și în urma ta să lași BUCURIE și ZÂMBETE!”

Cine se poate implica?

Tineri, adulți, părinți. Cadourile trebuie să fie ambalate frumos și să conțină o etichetă pe ambalaj cu vârsta și sexul copilului (băiat sau fată) pentru care s-a pregătit cadoul.

Ce să conțină cadoul?

Dulciuri (ex. ciocolată, biscuiți, napolitane, cornuri cu ciocolată, sucuri cu pai, cât mai multe), dar NU ceva perisabil (ex. banane, portocale, iaurt sau compot în borcan de sticlă etc.). Jucării potrivite pentru vârsta copilului (a nu se ocupa spațiul cutiei cu volumul jucăriei (ex. un urs mare etc.), produse de igienă personală: periuță și pastă de dinți, săpun, șampon, gel de dus etc. Articole de îmbrăcăminte: un fular, căciulă, ciorapi groși, mănuși, bluze etc.

Toți cei care doresc să ia parte la acest proiect, realizat la inițiativa președintelui Mirela Dalea și a directorului executiv Cristian Draghina, și nu au timp suficient, pentru a ambala un cadou, pot dona bani, iar voluntarii se vor ocupa de realizarea cadourilor!

Donațiile se pot face în contul :
ASOCIAȚIA VIITORUL SUNTEM NOI
IBAN:RO12BRDE110SV54034941100
Paypal : PayPal.me ∕ ViitorulSuntemNoi
NUMAR CONTACT: 0721 904 192
Email: asociatiaviitorulsuntemnoi@gmail.com

Pentru informații suplimentare se pot contacta voluntarii:
LARISA 0770488336
ARIANA 0770548524

Haideți să ne implicăm câți mai mulți și să facem o bucurie de sărbători, copiilor și bătrânilor!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/