Drum Național, blocat de o nuntă țigănească

Circulația este blocată în aceste momente pe toată lungimea orașului Bocșa, din cauza unui alai țigănesc. În timp ce etnicii romi fac spectacol cu caleașca de cai și mașinile luxoase în mijlocul străzii, șoferii se iau cu mâinile de cap că nu pot avansa în trafic.

În urmă cu doar câteva momente, pe mailul redacției Express de Banat au ajuns două filmulețe care arată haosul care a pus stăpânire pe orașul Bocșa. Până și mașina poliției este prinsă în trafic, iar oamenii legii privesc neputincioși blocajul care s-a creat chiar pe Drumul Național care leagă orașul de Timișoara.

Problema este că șoseaua este una circulată intens, iar șirul de mașini care s-a format se întinde aproape pe toată lungimea orașului Bocșa. „Aveam treabă la Reșița, iar de mai bine de 15 minute sunt prins în trafic din cauza unei petreceri. Este și foarte cald afară și e inadmisibil ceea ce se întâmplă. Cei responsabili cred că ar trebui să ia măsuri. Văd de la distanță caleașca cu cai. Oamenii se petrec pe Drumul Național, și noi stăm în căldură”, a spus conducătorul auto care ne-a trimis imaginile pe adresa contact@expressdebanat.ro .

FOTO: lupta-ns.org