EXCLUSIV VIDEO: A intrat cu mașina în pompa de benzină și a fugit!

explo 1000x200

Inconștiența la volan face pagube. Acest lucru îl caracterizează excelent pe un tânăr inconștient din Reșița. După ce gonea nebunește pe străzile orașului, drumul său s-a oprit brusc într-o benzinărie.


Din păcate, şoferul nu a avut nevoie de benzină, ci, mai degrabă, a avut treabă cu pompa de alimentare. În urmă cu două zile, acesta s-a năpustit fără milă în pompă, avariind-o serios, fără a da niciun semn de evitare a impactului. Partea interesantă este că tânărul, cel mai probabil speriat de cele întâmplate, a ales să fugă de la locul unde s-a întâmplat incidentul. Poliţia nu a bătut pasul pe loc şi l-a identificat numaidecât pe suspect, ajungând împreună cu acesta la benzinăria de lângă Universalul vechi. Pagubele sunt însemnate. Potrivit conducerii staţiei peco, pompa avariată nu mai poate fi reparată, iar una nouă costă aproximativ 15.000 de euro, sumă pe care păgubitul nu are de unde să o scoată. Singura soluţie este ca oamenii legii să își facă treaba.

YouTube video

„În jurul orei 20:00 am fost anunțat să vin în stația peco pentru că s-a produs un accident. Când am ajuns la fața locului am rămas fără cuvinte, practic mașina era călare pe pompă, iar pompa într-o stare deplorabilă. Pagubele… mari. O pompă nouă valorează în jur de 15.000 de euro. A venit poliția, au întocmit procesul-verbal și, din câte știu, tânărul a fost sancționat. Nu era în stare de ebrietate, probabil viteza este de vină, dar nu îmi închipui, nu am văzut niciun gest de evitare a impactului. Am contactat asiguratorul și sper să recuperăm pagubele de la tânăr”, a declarat pentru Express de Banat Mircea Botoroagă, patronul stației peco din zona Universalului vechi.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157638407192225″]