Chebuţiu e gata să se retragă!

explo 1000x200

Găsit vinovat pentru infracţiuni de corupţie şi trimis pe o perioadă de cinci ani în spatele gratiilor de instanţa de fond, bossul grupului de firme UCM intenţionează să renunţe la toate calităţile şi funcţiile sale, motivând că vrea să salveze pielea angajaţilor.

Adrian Chebuţiu a demisionat din funcţia de preşedinte director general al UCM Reşiţa imediat după ce a părăsit arestul preventiv. Şi-a motivat atunci decizia spunând că a vrut să salveze imaginea uzinei reşiţene, care ar fi avut grav de suferit în relaţiile comerciale atâta timp cât numele său apărea într-un dosar de corupţie legat de afaceri dubioase. A fost momentul în care uzina reşiţeană s-a rupt de UCM Group, invenţia lui Chebuţiu care înseamnă astăzi societăţile comerciale ACM Sport, Aquaris Crivaia, ARC Design, BURGEROM, CONSSTAR, GERASIS, GIO GUARD FORCE, HR ADVICE, HYDRO-ENGINEERING, Lara Expert, LIS Consulting, MIBAROM, REŞIŢA REDUCTOARE, UCM Energy, UCM Hydro, UCM OxyGaz, UCMotors, VeloCity şi Fundaţia UDR.

Adrian Chebuţiu şi Adrian Preda se află acum într-o situaţie mult mai dificilă, cu câte un picior în puşcărie, pentru că ambii vor ataca sentinţa Judecătoriei Sectorului 1 cu recurs, astfel că toate firmele din grup pot avea necazuri. „Sigur că atât timp cât există o legătură de imagine impactează negativ, la fel cum pe toată durata desfăşurării procesului, de trei ani încoace, prin faptul că am avut interdicţia de a părăsi ţara, de exemplu, asta a cauzat pierderi importante companiilor din grupul nostru. Sigur că, aşa cum am făcut-o şi altă dată, când m-am retras de la UCM Reşiţa ca să dezlipesc imaginea mea de imaginea uzinei, probabil că o să fac şi în cazul de faţă, dacă va fi nevoie să delimităm cele două lucruri, ca să nu afectăm aproape 1.000 de oameni care lucrează în grupul de companii de care, într-un fel sau altul, răspund”, a explicat Adrian Chebuţiu pentru expressdebanat.ro.

banner 970 x 250

Comments

 1. Ziarul Adevarul says:

  Agentia de Publicitate Metropolitan Maxpress Adv va ofera posibilitatea publicarii anunturi ziare locale Ilfov.
  Semnal de Ilfov si Giurgiu anunturi, Anunturi Semnal Ilfov si Giurgiu online, Publicare anunt ziarul Semnal de Ilfov si Giurgiu.
  Deasemenea puteti publicare anunturi ziare Ilfov, Semnal de Ilfov si Giurgiu anunturi online, Cum public un anunt in ziarul Semnal de Ilfov si Giurgiu.
  Ziarul Semnal de Ilfov si Giurgiu. 0768.44.11.33, 0721.08.08.10

 2. Ziare Mehedinti says:

  Agentia de Publicitate Metropolitan Maxpress Adv va ofera posibilitatea publicarii anunturi ziare Mehedinti.
  Mehedinteanul anunturi, Mehedinteanul anunturi mica publicitate, Anunturi Mehedinteanul.
  Deasemenea puteti publicare anunturi Piata Severineana, Piata Severineana anunturi, Piata Severineana auto anunturi, Anunt Ziar Piata Severineana.
  Anunturi informaraia de Severin ro, Informaraia de Severin anunturi, Anunt Informatia din Severin, Informaria Severin anunturi, Gazeta de Sud anunturi auto, Anunturi Gazeta de Sud Craiova, Cuvantul Libertatii Craiova, Cuvantul Libertatii anuturi.
  Editie Speciala anunturi, Anunturi Editie Speciala de oltenia, Anunturi Gratuite Micapi, Micapi Anunturi 0768.44.11.33, 0721.08.08.10