EXCLUSIV. Tragedia de pe DN6 a plecat de la o bomboană! Vezi detaliile incredibile ale accidentului care a transformat salvatorii în victime!

explo 1000x200

Accidentul de aseară de pe DN6, acolo unde în urmă cu aproape o lună a mai avut loc un accident tot în dreptul localității Bucoșnița soldat cu 3 morți, are urmări grave. 

Noi informații ies la iveală în cazul accidentului de seara trecută de pe DN6, soldat cu doi morți. Se pare că pacientul avea 2 ani și câteva luni și era însoțit de bunicul său, nu de tată. Băiețelul este singurul pasager din cele două mașini implicate care a scăpat ca prin urechile acului fără nicio zgârietură. Pentru el, pentru că s-a înecat cu o bomboană, bunicul a chemat ambulanța. Și cum viața copilului a fost pusă în pericol, bunicul nu a mai așteptat să ajungă ambulanța la Armeniș, ci a luat mașina personală și a plecat spre spitalul din Caransebeș. Totuși, bărbatul s-a întâlnit cu ambulanța pe drum și, deși băiețelul își revenise, personalul medical a respectat protocolul și l-a urcat pe băiețel și pe bunic în ambulanță ca să-i ducă la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, însă după doar câțiva kilometri, în condiții de ploaie și o ușoară curbă la dreapta, inevitabilul s-a produs.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Accident mortal pe DN6! O ambulanță s-a ciocnit frontal cu un autoturism! [FOTO/VIDEO]

În urmă cu 13 ani, mama bunicului a murit tot într-un accident, căruța în care se afla fiind lovită de un TIR.

Reamintim că, în urma impactului dintre ambulanță și un autoturism cu numere de București, șoferii celor două mașini au decedat, asistenta de pe ambulanță a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Timișoara, fiind suspectă de fractură la coloana cervicală, iar bunicul copilului va fi supus astăzi unei intervenții chirurgicale la Spitalul din Caransebeș. Și toate de la o bomboană…

CITEȘTE ȘI: 

Raed Arafat, mesaj cutremurător pentru Ambulanța din Caraș-Severin după accidentul tragic de pe DN6!

UPDATE 4. Accident mortal aproape de Caransebeș! Doi oameni au murit pe loc, iar alți doi au ajuns la spital! [FOTO/VIDEO]