UPDATE. Accident mortal pe DN6! O ambulanță s-a ciocnit frontal cu un autoturism! [FOTO/VIDEO]

Accident grav, în această seară, pe cel mai circulat drum din Caraș-Severin, renumit și pentru numărul ridicat de accidente. O ambulanță aflată în misiune s-a ciocnit frontal cu un autoturism. 

Accident mortal, în această seară, pe Drumul Național 6, în dreptul localității Bucoșnița. O ambulanță care transporta spre Caransebeș un pacient de aproximativ 6 ani s-a ciocnit cu un autoturism. În urma impactului, mașina a fost proiectată în afara părții carosabile, iar șoferul ei a murit pe loc. Acesta se afla singur în autoturism.

YouTube video

La spitalul din Caransebeș au fost transportați de urgență pacientul, tatăl acestuia care se afla cu el în ambulanță, asistenta medicală și șoferul autospecialei. Acesta din urmă a decedat și el la scurt timp după ce a ajuns la spital. Se pare că și asistenta medicală este în stare gravă.

Potrivit primelor informații, în momentul impactului ambulanța circula pe sensul opus, fiind în depășire.

Circulația în zonă este paralizată, iar cozile de mașini pe ambele sensuri se întind pe câțiva kilometri. Șoferii sunt sfătuiți să folosească ruta alternativă prin Petroșnița. Drumul nu este însă recomandat pentru tiruri, acesta fiind destul de îngust.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157686571422156″]

 

Luni, ora 9.30

Polițiștii cărășeni au transmis primele detalii despre accidentul de seara trecută. Se pare că principalul vinovat ar fi șoferul autoturismului, un cetățean sârb de 61 de ani. Bărbatul „a condus un autoturism pe DN6, dinspre Caransebeș spre Băile Herculane. La km 442+900 m, în afara localității Bucoșnița, într-o curbă ușoară la dreapta, bărbatul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed și a pătruns parțial pe contrasens unde a intrat în coliziune cu partea stângă cu o ambulanță condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din Cornereva, cu semnalele luminoase în funcțiune”.

Circulația rutieră a fost complet blocată în zonă până în jurul orei 1.30.

tmc 640