UPDATE 4. Accident mortal aproape de Caransebeș! Doi oameni au murit pe loc, iar alți doi au ajuns la spital! [FOTO/VIDEO]

Accident grav, în această după-amiază, pe DN6, între Caransebeș și Bucoșnița. Două persoane au murit și alte două au ajuns la spital în stare gravă după ce mașina lor a intrat într-un TIR.

Circulația a fost blocată zeci de minute, în această după-amiază, pe DN 6, între Caransebeș și Bucoșnița, în urma unui accident rutier deosebit de grav. Un autoturism în care se aflau 4 persoane s-a ciocnit frontal cu un TIR. Două persoane au murit pe loc, iar alte două au ajuns la spitalul din Caransebeș în stare gravă.

Potrivit primelor informații, cauza accidentului ar fi o depășire neregulamentară.

Ora 15.10

„Starea uneia dintre cele două victime, aduse la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș în urma accidentului de pe Drumul Național 6, este deosebit de gravă. Bărbatul, cu vârstă până în 50 de ani se află în comă de gradul IV și este internat la secția de Terapie Intensivă, medicii fiind rezervați cu privire la șansele de supraviețuire. Cei de-al doilea bărbat este din Drobeta Turnu Severin, are 61 de ani și era conștient în momentul internării, însă are un traumatism toracic, o ruptură de rinichi și multiple fracturi la membre”, am fost informați de directorul Spitalului Municipal de Urgență din municipiul Caransebeș, Ionuț Mihăilică.

UPDATE 2, ora 18.40

Victima adusă la spital în stare deosebit de gravă, intrată comă de gradul IV, a decedat la Secţia de Terapie Intensivă, în jurul orei 18, potrivit informaţiilor primite de la conducerea Spitalului Municipal de Urgenţă.

Aşadar, accidentul s-a soldat cu trei morţi şi un supravieţuitor aflat în continuare internat la spitalul din Caransebeş.

UPDATE 3, ora 19.33

Ultimul supravieţuitor al accidentului va fi transportat în minutele următoare cu un elicopter SMURD la Timişoara, la Clinica de Chirurgie „Casa Austria“.

UPDATE 4, vineri, 30 iunie, ora 9.50

La peste 20 de ore de la producerea accidentului, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin anunță cum s-a întâmplat tragedia din apropierea Caransebeșului.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că în timp ce un bărbat în vârstă de 51 ani, din Drobeta-Turnu-Severin conducea un autoturism pe DN6, din direcția Orșova către Caransebeș, la km 440, se angajează în depășirea unei coloane de autovehicule fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune frontală cu capul tractor, ce tracta o semiremorcă, care circula din sens opus, ansamblu de vehicule condus de către un cetățean străin, după care, autoturismul acroșează cu partea dreaptă spate un alt ansamblu de vehicule care circula în direcția de mers Orșova – Caransebeș”, transmit polițiștii cărășeni.