Caransebeșul, pregătit să înfrunte canicula

Trei puncte de prim ajutor au fost amenajate în municipiul Caransebeș pentru a ajuta gugulanii să suporte mai ușor canicula din aceste zile.

Potrivit primarului Felix Borcean, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) a amenajat un punct de prim ajutor în Centrul Civic la Farmacia Catena, unul în Pipirig la drogheria Lexus și unul în piața agroalimentară la sediul administrației pieței. Toate punctele au un asistent medical care ar putea acorda un prim ajutor în caz de urgență.

Directorul SVSU, Erik Schragner ne-a precizat că au fost înmânate trecătorilor peste 500 de pliante cu recomandări în caz de caniculă, un astfel de afiș va rula pe ecranele mari din municipiu, iar în stațiile de autobuz vor fi lipite afișe cu informații cu privire la cum să facă față caniculei, caransebeșenii care circulă cu mijloacele de transport în comun.

Primarul municipiului Felix Borcean ne-a declarat că administrația publică locală vine în sprijinul conducătorilor auto prin întreţinerea tramei stradale, arterele principale de circulație fiind permanent udate cu o autoutilitară de la Serviciul Public de Reparații și Întreținere.