Traficanţii din Moldova Nouă nu fac puşcărie!

explo 1000x200

Tribunalul Caraş-Severin a pronunţat sentinţa în dosarul tinerilor care vindeau cannabis şi etnobotanice, în special în Şcoala Nr. 4 şi la Liceul Tehnologic „Clisura Dunării”.

Acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri, Daniel Purea şi ceilalţi şase membri ai grupului condus de el au primit soluţii blânde de la prima instanţă de judecată. Tribunalul Caraş-Severin a considerat că niciunul dintre aceştia nu merită să ajungă în puşcărie, deşi printre clienţii lor se aflau şi foarte mulţi minori. Daniel Purea şi soţia acestuia Daniela, Denis Solomon, Andrei Cepoi şi Sergiu Constantinescu au fost condamnaţi la câte trei ani închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de încercare de şase ani. Daniel Şolea a primit tot trei ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, dar termenul de încercare în cazul său este cu şase luni mai mare. Cel mai ieftin a scăpat Ştefan Balog, cu pedeapsa rezultantă de un an şi două luni închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de încercare de patru ani şi două luni.

Sentinţa Tribunalului Caraş-Severin nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Timişoara atât de inculpaţi, cât şi de Ministerul Public.

banner 970 x 250