EXCLUSIV Tâlhărit la ieşire din Reşiţa

La adăpostul întunericului, două persoane au pătruns într-un imobil situat la ieşirea din Reşiţa, pe drumul ce duce la Doman. Sandu I. a fost lovit în cap cu un corp dur şi doar faptul că a reuşit să apeleze imediat 112 l-a ajutat să nu fie lovit cu toporul pe care îl avea în mână unul din cei doi tâlhari.

Bărbatul a fost călcat de hoţi zilele trecute, dar a aflat şi a sesizat Poliţia abia ieri, pentru că paznicul imobilului a fost ameninţat de către hoţi că dacă va spune ceva o va păţi rău. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au constatat că s-a intrat prin efracţie, au luat amprente şi probe pentru a da de urma hoţilor. Sandu I. a revenit la imobilul său după plecarea poliţiştilor, pentru a închide geamurile şi uşile. “Am auzit un foşnet şi am văzut nişte umbre. Nu am văzut atunci cine e, m-a lovit cu ceva în cap şi am căzut. Apoi a intrat pe geamul din spate şi a ieşit pe uşa din faţă. A venit cu un topor spre mine şi atunci l-am văzut. Mai era cu cineva, o persoană pe care o striga Luci”, îşi aminteşte bărbatul.

La faţa locului au ajuns Ambulanţa şi un echipaj de jandarmi. Mai mulţi şoferi care se aflau în trafic au oprit la locul cu pricina. Poate părea incredibil, dar jandarmii au minţit cu privire la cele întâmplate. “Nu s-a întâmplat nimic. A fost un accident de circulaţie”, a spus unul dintre jandarmi. Cum nu era nici urmă de accident rutier, niciun echipaj de la Poliţia Rutieră, ci doar jandarmi, Ambulanţa şi o persoană lovită la cap ce primea îngrijiri medicale, cei care au oprit la faţa locului au întrebat din nou ce s-a întâmplat de fapt. Acelaşi jandarm i-a minţit încă o dată. “I s-a făcut rău la volan, nu s-a întâmplat nimic”, a spus acesta. Cum incidentul se întâmplase cu puţin timp înainte, era foarte probabil ca vreunul dintre cei care au oprit  să-i fi văzut pe tâlhari şi să ajute astfel cu informaţii pentru prinderea lor. De altfel, şoferul Ambulanţei pare să fi trecut pe lângă cei doi. Ca şi cum nu ar fi fost suficient, jandarmii au plecat odată cu salvarea de la faţa locului, lăsând casa în grija unui prieten de-al victimei. Speriat de o lumină de lanternă care se zărea în pădurea din apropiere, acesta s-a închis în maşină cu telefonul în mână pregătit să sune la 112, gândindu-se că tâlharii pot reveni.

Sandu I. a ajuns la urgenţe şi, după ce a fost examinat de medici, a părăsit spitalul, nefiind necesară internarea lui.